Vanhan Talon pihapiiriin kuului yksi ulkorakennus, maakellari, tehty silloin harrastuksen alkuaikoina.
 

 

Maakellarin piti tietysti sijaita osin maan alla, siksi rakensin kumpareen pahvista ja päällystin sen sanomalehtisilpusta tehdyllä paperimassalla. Itse rakennus on kasattu erinäisistä laudan ja levyn kappaleista. Mahtaako kukaan keksiä, mistä katto on tehty?
 

Sisältä kellari oli aika askeettinen. Minulla oli silloin selvästi parempi mielikuvitus kuin nykyään ja pystyin kuvittelemaan lautaseinät kivisiksi mielessäni.

 

Lähes kaikki käyttökelpoinen on täältä jo päässyt eteen päin. Vielä on muutama peruna laarin pohjalla, seassa jotain räikeän värisiä hedelmiä. Jäljellä olevat pullot ovat aika isoja, enimmäkseen vanhoja hajuvesipulloja.
 

Nyt kun nykyisessä nukketalossani on hyvä kellari, tämä maakellari saa uuden elämän jonain muuna. Samalla muuttuu muutakin. Olen vihdoin minäkin päättänyt jättää hyvästit Vuodatukselle ja aloittaa uuden blogin Bloggerissa. Aloitan siis kokonaan uuden, enkä siirrä sinne täältä vanhoja juttuja. Tämä blogi hiljenee mutta jää kuitenkin olemaan, ja voitte jatkossakin käydä täällä katselemassa.
 
Hyvää uutta vuotta ja tervetuloa uuteen blogiini katsomaan, mitä kellarista on tulossa. Kiitos kaikille lukijoilleni, toivottavasti seuraatte minua uuteen paikkaan.

Ai niin, se katto. Siinä on kangaspuissa kudottu poppanan pätkä!