Tämän tekemisestä nukkekotikoossa olen haaveillut kauan ja saanut jo aiemmin aikaiseksi muutaman epäonnistuneen kappaleen. Tähän tulokseen olen melko tyytyväinen, vaikka aavistuksen se on liian pieni.

Aurinko heijastuu ikävästi ikkunasta, mutta noin tusinasta huonosta kuvasta valitsin sen, jossa kohde, siis tuo valkoinen lattialla, näkyy parhaiten. Ei sitä tietenkään voi tässä talossa käyttää, mutta on se silti hieno. Kyllä kai joku edes tietää, mikä se on?

Laitetaanpa pieni kysely: Tiedätkö, mikä tavara on kyseessä, ja olisiko sille käyttöä sinun nukkekodissasi? Vastaa kommentoimalla tähän kirjoitukseen. Kaikkien viikon sisällä vastanneiden kesken arvon yllätyspalkinnon eli jotain itsetekemääni nukkekotiin.

Viikonloppuna on Kansallismuseossa nukkekotitapahtuma, johon olen menossa mutta vain sunnuntaina. Tervetuloa katsomaan myyntipöytääni sinne! Tämäkin esine pöydässäni tulee olemaan.

Kuvasta vielä sen verran, että talossani on pari avautuvaa ikkunaa ja tämä makuuhuoneen on yksi niistä. Siinä on vanhanaikaiset ikkunahaat sulkemista varten. Ajatuksenani oli, että taloa olisi helpompi siirrellä, kun saa ottaa ikkuna-aukoista kiinni nostaessaan. Käytännössä se ei sittenkään ollut kovin hyvä idea, alkaa pinsettejen kanssa nyppimään hakoja auki pienissä kalustetuissa huoneissa.