Tällainen on vanha Taloni. Silläkään ei ole nimeä, kutsuin sitä vain Taloksi, isolla kirjaimella. Tämän tarkempaa tarkastelua se ei kestä, on vähän kärsinyt muutoissa.

Talo on alusta alkaen itse tehty, materiaalina vaneri. Suunnitellessani oli mielessäni vanha kaksifooninkinen pohjalaistalo, mutta koska lapsuudenhuoneeni oli tuolloin sinisävyinen, niin Talostakin tuli vaaleansininen punamullatun sijaan. Kattopäreet on leikattu tuohesta, niitä on liimattu vähän kumminkin päin niin on saatu kirjavampaa pintaa. Talo on sähköistetty, ja joka huoneeseen sai sytytettyä erikseen omista katkaisijoistaan valot, myös ovikello pirisi sähköisesti. Molemmat pitkät sivut aukeavat, joten sijoituspaikan pitää olla keskellä huonetta.

Alakerrassa on iso tupa mutta myös erillinen keittiö, lisäksi eteinen ja kaksi kamaria. Yläkerrassa on sali, kolme makuuhuonetta, wc ja sauna. Vintti harjakaton alla on avointa tilaa lukuunottamatta yhtä vinttikamaria. Huipulla on vielä vellikellotorni, joka on juuri rajautunut kuvasta pois. Huoneet ovat nyt tyhjillään verhoja ja tauluja lukuunottamatta ja sellaisiksi varmaan jäävätkin.

Talo esiintyi Kymmenen uutisten loppukevennyksessä vuonna 1993.