Tein taas muutaman pärekorin ja halusin kokeilla oikein pientäkin. Tarkoitus oli tehdä "tuohi"astia, jossa voisi pitää vaikkapa kyniä, mutta ei se oikein onnistunut - sormeni ovat liian suuret! Ulkoreunaa punoessani pidin pikkusormea vasun sisällä ja niinpä astia levisi yläreunaa kohden. Toisena kuvassa on pieni leipäkori. Paperiliuskojen valkoinen reuna ei luonnossa paista ihan noin häiritsevästi kuin kuvassa.

Hella, jonka päällä korit ovat, liittyy toiseen harrastukseeni, vanhojen lelujen keräilyyn. Etenkin peltihelloja on kertynyt jokunen. Tätä en aio sijoittaa nukkekotiin, vaikka se kokonsa puolesta voisi sinne sopiakin.

Laitan vielä yleiskuvan, huonon tosin, nukkekodistani.

Tästä selviää talon huonejärjestys: alhaalla normaalia matalammassa kerroksessa on pesuhuone ja kellari, johon kuljetaan keittiöstä lattialuukun kautta. Keskikerroksessa on keittiö ja sisäänkäynti. Hellan vieressä näkyvästä komeron ovesta pääsee alakertaan johtavaan portaikkoon. Ylhäällä on makuuhuone ja vintti. Talossa on vielä aika vähän tavaraa, esim. matot ja verhot puuttuvat kokonaan. Tässä asussa talo oli keväällä Harjavallassa Cedercreutzin museon näyttelyssä, ja kaikki siellä oleva on itse tehtyä, lukuunottamatta pesuvatia tiskipöydällä ja kolmea puutynnyriä kellarissa.

Talollani ei ole nimeä eikä tarinaa. Jos siellä asuu joku, niin hän ei ole kotona.