Ilmeisesti nukkekodin marjastusretki on ollut tuloksellinen, sillä liedellä porisee mehumaija. Pari mehupulloa on jo täytettykin.

Pullojen edessä on niiden täyttämisessä tarvittava pullonpidin. Niiden vieressä oleva kätevä marjojen perkausapuväline ei oikein näy, joten siitä lähempi kuva:

Sitten vähän muuta asiaa. Olen tullut siihen haikeaan johtopäätökseen, ettei vanhalle Talolle enää ole sijaa kodissani. Jospa se löytäisi uuden kodin, niin ei joutuisi aittaan varastoitavaksi. Laitoin sen huuto.nettiin myyntiin, kohteeseen pääsee tästä.

Viitseliäs nukkekotiharrastaja saa siitä remontoimalla todella upean talon. Talossa on kaksi asuinkerrosta sekä vinttikerros, huoneita molemmin puolin taloa. Alakerrassa on iso tupa sekä eteinen, keittiö ja kaksi kamaria. Ylhäällä on pitkänomainen sali, kylpyhuone, sauna ja kolme makuuhuonetta. Vintillä on yksi vinttikamari, muuten avointa tilaa. Lisäksi talossa on kuisti ja vellikellotorni. Joka huoneessa on valot, jotka saa erikseen sytytettyä, myös ovikello toimii sähköllä. Sähköliitoksia pitää kuitenkin tarkistaa ja korjailla.

Talon runko on valmistunut vuonna 1987. Sittemmin Talo on esitelty parissa paikallislehdessä sekä vuonna 1993 Kymmenen uutisten loppukevennyksessä.