Kylläpä onkin kulunut aikaa sitten viimeisen kirjoitukseni. Nukkekotijutut ovat jääneet vähän muiden asioiden jalkoihin viime aikoina, mutta nyt jotain uutta on valmistunut. Valittelin tilapulaa keittiössä, ja niinpä valmistin sinne tällaisen hyllyn.

Lautashyllyn mallin suunnittelin itse sitä mukaa, kun tein, ja olen siihen melko tyytyväinen. Materiaalina käytin jäätelö- ym. tikkuja. Laatikot ovat tietysti aukeavia. Niissä voi pitää ruokailuvälineitä, vaikkei yhteen laatikkoon todellisuudessa mene kuin ehkä kolme lusikkaa, ovat niin pienet. Hyllyn syvyydelle aiheutti rajoituksen rappukäytävän ovi, jonka pitää mahtua avautumaan.

Vihreät muovilautaset kuuluivat nukkekodin kahviastiastoon, jonka pikkusiskoni sai lapsena vanhemmiltamme Lontoon tuliaisena (ja jota minä salaa hiukkasen kadehdin). Ainoastaan muutamia lautasia on tallella, kahvikuppeja ei ainuttakaan. Sinireunaiset lautaset, muovinen lasikulho ja alhaalla roikkuva siivilä ovat ostotavaraa, muut astiat itsetekemiäni, pulloharja on hammasväliharja.