Paljon tarpeellista pikkutavaraa vielä puuttuu nukkekodista. Aika vähän olen saanut aikaiseksi mutta jotakin sentään. Olen tehnyt posliiniastioita: kahvikuppeja, lautasia, kulhoja ja kannuja. Yksiväriset valkoiset perusastiat sopivat yhtä hyvin arkeen kuin juhlaan. Tässä muutamia kuvattuna tiskipöydällä.

Mutta missä niitä astioita pidetään, kun keittiössä on vain kaksi kaappia eli tämä tiskipöytäkaappi ja pieni renginkaappi seinällä?

Renginkaapin olen tehnyt vanhaan Taloon ja se on väritykseltään paremmin sinne kuin tänne sopiva, mutta on mielestäni niin kaunis, etten malta maalata uudestaan.  Ei siihenkään montaa astiaa mahdu, varsinkin kun jossakin täytyy säilyttää kahvia ja sokeria ynnä muita kuivaelintarvikkeitakin.

Ei tässä talossa tosin kovin suurta astiastoa tarvitakaan. Jos nimittäin tulisi vieras, niin heti loppuisivat istumapaikat, sillä keittiössä on yksi ainoa tuoli ja siinäkin näyttää nyt nukkuvan kissa. Tiskipöydän toisessa kaapissa täytyy olla likasanko, toiseen voisi sitten laittaa kattiloita ja kulhoja, ehkä sinne pari lautasta ja kuppiakin mahtuisi. Toistaiseksi kaapit ovat vielä tyhjiä.