Minulla on varmaan Suomen hitaimmin edistyvä nukkekoti, mutta toisaalta en haluakaan pitää sen kanssa mitään kiirettä, sillä nukkekodin viehätyshän piilee juuri siinä tekemisessä. Mitäs sitten kun talo on valmis, enhän minä sillä leikkiäkään aio? Onneksi huonekaluja ja muita tavaroita voi tehdä aina uusia!
 
Jotain pientä on taas tapahtunut talon ulkoasulle. Tässä "ennen" -kuva.


Varsinkin koristeelliseen kuistiin verrattuna makuuhuoneen ikkuna oli aika karu, kolho suorastaan, koska on niin isokin. Halusin siihen suuren ikkunan, jotta pitkään kapeaan huoneeseen tuli mahdollisimman paljon valoa. En erityisemmin pidä jo tehdyn purkamisesta ja uudelleen laittamisesta, joten päädyin pieniin lisäyksiin ulkonäön parantamiseksi:


Myös takaseinän kaksi ikkunaa ovat saaneet kehykset.


Nämä erikoisesti sijoitellut ikkunat sijaitsevat takaportaissa, joihin ei käytännössä pääse näkemään mistään, joten alkuperäinen ajatukseni oli, että sinne kurkittaisiin ikkunoista. Sikäli ei kovin onnistunut idea, ettei noista oikein mitään näe, mutta sainpa kivaa tekemistä. Talon kaikki ikkunat ovat erilaisia keskenään.

Vielä blogin ulkoasusta: minulle kuvat näkyvät osittain harmaan sivupalkin päällä. Toivon, että niin on vain minun näytölläni.