Kiitos mieltä lämmittävistä kommenteistanne. Aion kyllä esitellä talon huoneet yksitellen, kunhan ensin vähän lataan niihin lisää tavaraa.

Talossa on kaksi tulisijaa, keittiön hella ja pesuhuoneen vesipata. Sähköjä talossa ei ole, mutta padan alle voisi laittaa tulen patterituikun avulla.

Tässä ensin vielä lisää tuohitöitä. Tuon keskimmäisen kokoisia seinäkoreja olen tehnyt ennenkin, mutta nyt tein pari pienempää. Nämä sopivat esimerkiksi vaateharjan säilytykseen, vaikka toisessa nyt onkin juuriharja, omaa tuontantoa sekin.

Muuratun padan mallin otin entisen 1:1 kotini karjakeittiössä olleesta vastaavasta. Rungon olen tehnyt puulevystä ja rapannut ulkopinnan paperimassalla ehkä vähän liiankin epätasaiseksi. Maalasin hökötyksen akryylimaalilla ikävän harmaaksi. Tulipesän suuluukku ja nuohousluukut ovat maksalaatikkovuoasta leikatut. Joskus on ollut aika huono veto, sillä etuseinä on luukkujen yläpuolelta nokeentunut, minkä voi juuri erottaa kuvasta.

Itse pata on pyykinpesuainemitta maalattuna ja sotkettuna vanhan ja käytetyn oloiseksi. Kansi on tehty juomatölkin pohjasta. Ai niin, tuo möykky kulman päällä on tulitikkuaski.