Oikeassa elämässä on ollut viime aikoina niin kiireistä, etten ole saanut mitään uutta tehtyä nukkekotiin, mutta jottei tämä blogi vallan hiljenisi, kuvasin vanhoja tekeleitäni.

Kuinka ollakaan, jälleen ollaan kahvinkeittopuuhissa ja on siirrytty askel kohti nykyaikaa. Suodatinkahvia talon edustalla:

Kahvinsuodattimet tein savesta ja vasta kuvaamaan alkaessani huomasin ongelman. Eihän minulla ole aukeavaa kahvipannua, johon ne sopisivat. Tuossa kuparipannussa on aivan liian iso suu, punainen pannu taas näyttää lähinnä maitokannulta, jossa on nokka. Posliinikannun päälle suodatin sopii, mutta eihän sellaista ainakaan arkena käytetä. Onneksi nukkekodissa ei kaikkea tarvitse käyttää, vaan suodatin saa seistä keittiön hyllyllä.

Oikeasti minä juon hyvin vähän kahvia. Jospa ottaisi ennemmin teetä:

Teepussin alunen on myös savea, teepussin sisällä rippunen oikeaa teetä. Muki on myös itsetekemäni ja maalaamani.

Tässä vielä kokonaisuudessaan marmorikantinen pesukomuutti, jonka päälle tee on katettu:

Vieressä on arkkupenkki esimerkiksi eteiseen tai vaikka lastenhuoneeseen lelulaatikoksi. Nämä, samoin kuin ensimmäisen kuvan patakaapin tai lipaston, kaivelin myyntikassistani kuvausta varten. Samat kaapit ovat omassa nukkekodissani erivärisinä. Ovet, laatikot ja arkun kansi ovat avautuvia.