Joku aika sitten revin pientä väkivaltaa käyttämällä tämän pikkuhyllyn vanhan Talon keittiön seinästä, vaikken oikein tiedä mitä sillä aioin. Oli aika tiukassa, kylläpä minulla onkin ollut hyvää liimaa silloin!

Hyllyn olen tehnyt joskus silloin nukkekotiharrastukseni alkuaikoina. Löysin jostain pienen palan ohutta, noin millin paksuista puuta ja suunnittelin siitä tämän. Pienet laatikot tietysti aukeavat. Alaosan nauloissa oli kaulimen paikka. Keskellä oli huonekasvi kuten nytkin ja sivuilla keittokirjoja. Nykyisen talon keittiöön tämä ei enää mahdu, mutta ehkäpä makuuhuoneeseen?

Norsu on ollut kaulariipus, kaikki muu itsetehtyä. Tein muutamia kuviollisiakin astioita, kannu siitä kokeilu. Mutta tunnistaakohan kukaan ruskeaa möykkyä ylähyllyllä?

Se on ompelulangasta virkattu pullokoira, peräisin myös vanhasta Talostani. Nämä koirat ovat aika hyvin kadonneet maailmasta, mutta vielä viisi vuotta sittenkin niihin törmäsi aika usein kirpputoreilla. Pää ja vartalo ovat  eri osaa ja sisällä on pullo. Jalkoina ja korvina ovat tupsut. Itse virkkasin tälläisen "ihmisten koossa" ala-asteen käsityötunnilla limsapullon päälle, ja niin lienee moni muukin virkannut.