Alkoi minunkin kärsivällisyyteni Vuodatuksen suhteen olla lopuillaan, kun ei tänne ole päiväkausiin pystynyt liittämään kuvia. Olen kokeillut varmaan viikon joka päivä tuloksetta mutta tänään onnistuikin!
 
Minut tuntevat ovat ehkä huomanneet, että minä hyvin harvoin ostan mitään itselleni. Nyt olen ostanut jotain pikkiriikkistä, taitavat olla ensimmäiset jutut, mitä olen varta vasten tähän nukkekotiin hankkinut. Jotain ostettua siellä toki on ollut ennestäänkin mutta kaikki vanhan Talon peruja. Lasten ompelukoneita keräilen oikeassakin koossa, joten sellaisen löytyminen nukkekotiin osui heikkoon kohtaani. Tässä pieni peltilelu "oikean" Singerin kanssa.

 

Muistaakohan  joku vielä rukkikokoelmani. Nukkekotiinkin saatiin ensimmäinen pikkurukki. Se lienee matkamuistorukkikokoa.
 

Sekä ompelukone että rukki olivat pieniä metallisia riipuksia ja vaativat vähän käsittelyä ennen muuttumistaan nukkekodin leluiksi. Katkaisin niistä ripustuslenkit, muotoilin vähän rukin kehruuosaa, joka oli omituisen oloinen, ja maalasin ompelukoneen punaiseksi ja rukin puunväriseksi. Ompelukoneeseen lisäsin vielä lankarullan.