Arvontapalkinto on varmaan jo voittajalla. Pakattuani sen huomasin, etten muistanut ottaa kuvaa - no, ehkä Ilona esittelee sitä blogissaan.

Löysin vanhoista tavaroistani pikkuisen muovirasian läpinäkyvällä kannella. Mietin, että sille voisi olla käyttöä pienten esineiden säilytyksessä. Tarkemmin katsottuna siellä olikin jotain sisällä.

Ohuesta rautalangasta väänneltyjä paperiliittimiä ja hakaneula vuodelta 1985! Vaikka ovat vähän epätasaisen kokoisia ja muotoisia, niin en viitsi tehdä uusia, kelvannevat kirjoituspöydän laatikkoon. Mittatikku unohtui kuvasta, mutta rasia on noin 2.5 cm pitkä.

Jostain syystä en vain saa tehtyä nukkekotiini tekstiilejä, en verhoja ikkunoihin, takkia naulakkoon tai edes pyyheliinaa. Petivaatteetkin ovat äitini tekemät vanhaan Taloon. En käsitä, mikä siinä on niin hankalaa. Ompelisin ihan mielelläni, mutta en vain saa aloitettua. Laitetaanpa nukkekotiin ompelukone, jospa vaikka asukas kotiin tultuaan ompelisi itse itselleen verhot.

Ompelukone on ostettu vuosia sitten romutorilta, taisi olla Forssan Pick Nickistä, uuden tavaran myyjältä, jolla oli lisäksi esim. nukkekodin polkupyöriä. Saman kaltaista tavaraa kaupitellaan vieläkin kesäisin markkinoilla ym. tapahtumissa. Maalasin konetta vähän: pöytätaso oli musta ja itse kone kiiltävä metallinen.

Makuuhuoneen järjestys tulee vielä muuttumaan kunhan teen sinne sängyn sivustavedettävän sohvan tilalle. En ole vielä keksinyt, millaisen tekisin. Rautasänky houkuttelisi, mutta toisaalta haluaisin oikein koristeellisen puisen päästävedettävän sängyn. Taustalla näkyvä tuolikin on menossa keittiöön, makuuhuoneeseen tulee varmaan joku, missä on pehmustettu istuin.