Kellon lisäksi jokaisessa talossa tarvitaan ilmapuntari. Usein se on ruorin muotoinen, niin minunkin tekemäni. Viimeisen vuorokauden onkin satanut taukoamatta, joten aika alhaisia lukemia näyttäisi tämä puntari, jos toimisi.

 

Kunnon kuvaa en näin pienestä kohteesta nukketalossa sisällä saanut millään onnistumaan (tässä työnsin kameran kapeaan huoneeseen sisään ja otin kuvan sokkona), mutta luonnossa mittari näyttää aika söpöltä. Näytetäänpä vielä toinen epäonnistunut kuva, jossa näkyy jotain hauskaa.

 

Tapetti kupruilee seinällä aika luontevasti. Sen takana taitaa olla vanha pinkopahvi; vähän tuon tapaista vaikutelmaa toivoinkin huoneeseen. Värit valehtelevat kummassakin kuvassa, totuus on jotakin niiden väliltä.

Kuvassa esiintyy sopivasti myös ensimmäisen polven sivustavedettävä sohva, vanhaan Taloon tekemäni. Silloin tällöin vaihdan vähän sohvan mallia, tällä kertaa siitä tuli tällainen:

 

Vain selkänoja on erona ensimmäiseen. Kuten joku saattaa huomatakin, niin yläkoriste on samanlainen kuin muutama postaus sitten oli ikkunan päällä. Koristeen mallin olen matkinut erään siikaislaisen lasikuistin ikkunasta.

Sohvassa näytillä joitakin niistä pikkutavaroista, mitä olen viime aikona tehnyt täydentämään "markkinakoppaani".